ESCAPE ROOM ESTE UN JOC DE LOGICA SI PERSPICACITATE.

DISTRATI-VA!

CAUTATI
INDICII

Camera de escape room este o camera amenajata tematic. Simpla cercetare a camerei va ofera primele indicii. Acestea va vor conduce, pe firul logic, catre urmatoarele etape ale jocului.

GASITI PUZZLE-URI DIVERSE

Unele indicii sunt directe (cum ar fi cifrele unui cod care deblocheaza o incuietoare), iar altele se obtin din rezolvarile de mici jocuri/puzzle-uri/ghicitori pe care le dezlegati prin logica, intuitie si persipicacitate. Nici vorba de notiuni stiintifice sau de cultura generala!

FORTA FIZICA NU
ESTE NECESARA!

Pentru obtinerea indiciilor, in orice etapa a jocului, nu este necesara forta fizica.

TIMP
DE JOC

Jocul se desfasoara contra cronometru: aveti la dispozitie 60 de minute sa rezolvati toate etapele si sa evadati. Un scurt instructaj cu privire la regulile de joc si conduita din camera tematica este obligatoriu. Pentru aceasta trebuie sa ajungeti cu minim 15 minute inainte de ora rezervarii.

JOC
DE ECHIPA

Jocul escape room este un joc de echipa. Intr-o camera tematica pot intra si juca concomitent 2-8 persoane, in functie de cum este dimensionata camera. Echipa ta poate fi formata din membrii familiei, prietenii sau colegii tai. Poti alege sa joci o camera escape room in orice zi a saptamanii, pentru ca vrei sa te distrezi sau sa te destinzi dupa o zi grea, cu ocazia unei zile festive sau intr-un team building. Copiii sub 14 ani pot intra doar insotiti de un adult.

MONITORIZARE
AUDIO-VIDEO!

Pe toata durata jocului aveti alaturi un prieten din The Great Escape de la care puteti primi ajutor (indicii suplimentare) prin intermediul sistemului audio-video al camerei.

CAMERE

60 de minute, startul s-a dat deja...

PRICING

Preturi

LUNI - JOI
2 PERSOANE 3-4 PERSOANE 5-6 PERSOANE
HAPPY HOUR 10:00 - 14:30
50 ron/pers 45 ron/pers 40 ron/pers
16:00 - 22:00
55 ron/pers 50 ron/pers 45 ron/pers
VINERI - SAMBATA - DUMINICA si Sarbatori legale
2 PERSOANE 3-4 PERSOANE 5-6 PERSOANE
55 ron/pers 50 ron/pers 45 ron/pers

ELEVI SI STUDENTI PENTRU MINIM 3 PERSOANE

20% reducere

* Reducerea se aplica numai in prezenta carnetului de elev/student vizat la zi!

REZERVARILE FARA DATE DE CONTACT COMPLETE SAU INCORECTE VOR FI STERSE.
Toate rezervarile se vor confirma telefonic sau prin e-mail cu 24 de ore inainte.

FAQ

Raspunsuri la cele mai uzuale intrebari...

Cine poate juca acest joc?

Puteți juca acest joc împreună cu membrii familiei, prietenii, colegii sau invitatii dvs (in cazul in care doriti sa serbati un eveniment fericit la The Great Escape).

Copiii sub 14 ani pot participa numai insotiti de adult responsabil.

Includerea in joc a copiilor sub 7 ani nu este recomandata din urmatoarele cauze posibile: se pot plictisi, scenariul nu este recomandat pentru varsta lor, din dorinta de a-si aduce o contributie la joc se pot rani sau pot deteriora obiectele din camera tematica, etc..

De ce ar trebui sa joc acest joc?

Vă oferim o experiență diferită de alte activități clasice, realizate în grup; aveti oportunitatea sa va distrati folosindu-va concentrarea, observarea, strategiile si rapiditatea de rezolvare a unor indicii și competențele de luare a deciziilor în practică. Este o ora in care va veti rupe putin de realitate, ca si cum v-ati teleporta intr-un joc pe computer în care trebuie să găsiți lucruri ascunse sau să rezolvați puzzle-uri, obiectele din acesta devenind tangibile iar miza reala.

Cat de dificil este acest joc?

Nu aveți nevoie de alte talente decât să va folosiți creierul și să acționați rapid. Noi oamenii suntem inzestrati in mod diferit cu aptitudini sau abilitati: unii suntem mai buni observatori, altii avem nativ dezvoltata logica matematica, altii indemanarea, planificarea sau coordonarea. Jocul este conceput in asa fel incat toti jucatorii sa participe activ si isi aduca propria contributie. Nu este obligatoriu ca toată lumea sa poata termina jocul! Putine echipe termina in 60 de minute fara sa primeasca indicii suplimentare. Pentru aceasta aveti un coechipier „din umbra” din The Great Escape care va sta la dispozitie pe toata durata jocului.

Suntem in siguranta pe toata perioada de joc?

Da! Desi jocurile sunt concepute in asa fel incat sa simtiti putina adrenalina, nu veti intalni creaturi sau situatii ca cele din filmele de groaza. In plus, va exista monitorizare in timp real in toate camerele din Escape House. Puteti parasi camera si termina jocul oricand doriti.

Stiati ca in Magurele?...

EI AU EVADAT!

Faceti fata provocarii?

CONTACT

Ne poti contacta oricand folosind forumularul de mai jos!

STR. PARAULUI, NR.5
Magurele, Jud. Ilfov

thegreatescapero@gmail.com