Evenimente corporate

The Great Escape Magurele va pune la dispozitie un lobby  elegant si foarte spatios ( 60 de mp)  dar si curtea  superb  amenajata.Puteti  opta sa rezervati una sau toate camerele de joc. Daca rezervati  toate cele trei camere tematice, intrega locatie The Great Escape este a dumneavoastra, in intervalul orar respectiv.

Dotarile The Great Escape permit organizarea unui bufet/catering . Va punem  deasemenea la dispozitie minishop-ul nostru pentru bauturi, cafea si diverse  produse alimentare.

Simultan, pot intra in cele 3 camere de joc maxim 18 de persoane.  Pentru mai mult de 18 de participanti se poate organiza intrarea in doua grupuri prin rotatie. In timp ce un grup joaca, celalalt va petrece o ora intr-un mod agreabil in lobby sau in gradina, participand la alte activitati organizate sau pur si simplu relationand.

In locatia The Great Escape beneficiati de aer conditionat, wi-fi gratuit, dulapuri cu cheie pentru bunurile personale.

In cazul evenimentelor private,  participarea sarbatoritului la joc este cadou din partea The Great Escape.

Pentru intrebari si detalii privind organizarea unui eveniment  va stam la dispozitie la numarul de telefon  +40775205112 sau pe adresa de e-mail:  thegreatescapero@gmail.com

 

De ce sa organizati un team building  la un Escape Room? Prin definitie, prin modul in care este creat, jocul de escape room este un joc  de echipa. Odata inchisa si incuiata usa camerei, cu ceasul numarand secundele invers, cei „prinsi” inauntru, vor actiona instinctiv ca o echipa. Talentele, aptitudinile si abilitatile fiecaruia din participanti vor iesi la suprafata.

Si nu doar atat! Jocul de escape-room, prin natura sa, ii obliga pe membrii echipei sa comunice, sa se asculte unii pe altii, sa isi imparta sarcinile, sa isi predea stacheta unul altuia. II obliga, ii antreneaza, sa faca toate acestea si sa ia decizii sub presiunea timpului si al scenariului. Doar viata lor depinde de asta, nu?!

Si peste toate, acest joc este distractiv! II va preschimba pe colegii de birou, setati prin natura muncii lor pentru un anumit comportament si cutume, in …exploratori, agenti secreti, detectivi, supravietuitori! Intr-o camera blocata, din care nu pot evada decat prin propriile forte, nu va mai fi nimeni seful de birou, doamna de la contabilitate, directoarea de marketing sau domnisoara de la receptie. Varsta, statutul si rutina de comportament se sterg cu buretele in camera de escape! Vor fi pur si simplu O ECHIPA!